Siapa Kekasih Julia Ziegler?

30 Mar

Bintang filem baru yang semakin harum namanya, Julia Ziegler di gosip bercinta dengan ramai lelaki. Mula-mula dia dikatakan bercinta dengan Yusry Kru.

Lepas tu pula dikaitkan dengan artis baru Bard R1. Dan yang terbaru Pierre Andre pula. Pening kepala nak fikir yang mana satukah pilihan hati Julia ni?

Ada yang berkata entah-entah Julia ni saja nak cari publisiti murahan atau nak tumpang glamor. Semasa berborak dengan Julia baru-baru ni Niezam tanya dari mulut dia sendiri antara tiga lelaki yang dikaitkan itu, yang mana satukan dia bercinta?

Kata Julia seorang pun dia tak ada perasaan itu. Bukan saja sedetik tetapi besar kuman pun tak ada. Kalau tak ada kenapa boleh timbul cerita dia bercinta?

“Sebenarnya saya ni suka berkawan dengan orang tanpa memilih pangkat dan darjat. Apabila kita berlaku baik mulalah orang menganggap kita ni bercinta.

“Terus terang saya katakan memang perasaan nak bercinta itu sedikit pun belum ada. Berita yang mengaitkan saya dengan beberapa orang artis sekadar memeriahkan dunia hiburan. Itu saja,” jelas Julia.

Biasalah tu, orang cantik macam Julia memang ramai yang nak berkawan rapat dengannya dan sebagai pendatang baru, Julia memang mudah didekati kerana sifatnya yang tidak ada penyakit sombong.

Gara-gara gosip itu jelas Julia dia takut orang menuduh perangainya suka mempermainkan perasaan orang. Sedangkan sikap sebenarnya suka menambahkan lagi kenalan.

Dengan penjelasan Julia ini tentunya mereka yang terpesona dengan raut wajahnya ada peluang lagi nak masuk jarum. Harap Julia pandai-pandailah membawa diri ya.

NIEZAM: Sesiapa orang lelaki nak rasa gula-gula herba ‘power’ boleh telefon Kasmadi – 013-7540009. Boleh tersengeh katanya.

Powered by Utusan Malaysia

One Response to “Siapa Kekasih Julia Ziegler?”

  1. jz April 20, 2009 at 3:22 pm #

    awak ni islam ke?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: