Datuk S Bukan Kekasih Saya – Fasha

2 Jun

Oleh YUSMAN AWANG yusman.awang@kosmo.com.my

KUALA LUMPUR – “Memang saya sedang mengenali seseorang tetapi bukan Datuk S.

“Bila tiba masa yang sesuai, saya akan umumkan siapakah dia,” tegas pelakon Fasha Sandha (gambar) yang tampil membuat penjelasan mengenai lelaki istimewa di hatinya yang sebelum ini dikatakan seorang ahli perniagaan yang dikenali sebagai Datuk S.

Biarpun enggan berbicara lanjut mengenai jejaka pilihannya, pemilik nama Nur Fasha Sandha Hassan, 24, itu mengakui lelaki tersebut bagaimanapun tidak marah dengan gosip dirinya bersama Datuk S.

“Dia faham saya suka berkawan dengan semua orang dan niat saya ikhlas,” ujarnya.

Aktres jelita yang muncul menerusi telefilem Jangan Main Belakang itu sebelum ini digosipkan mempunyai hubungan dengan Datuk S selepas dia baru-baru ini menghadiri satu majlis di kediaman beliau.

Mengulas mengenai laporan hubungannya dengan Datuk S, tegas Fasha, “Saya tidak suka dengan gosip ini (Datuk S), ia tidak benar dan tidak masuk akal. Selepas ini, saya berharap tidak ada pihak yang mengaitkan saya dengan Datuk S lagi!”

Tambahnya: “Saya tidak pernah ada perasaan pada Datuk S kerana saya suka berkawan dengan semua orang tidak kira pangkat dan darjat.

“Saya kesal dan sangat kecewa kerana ada pihak ambil kesempatan di atas keikhlasan saya menghadiri majlis tersebut.”

Menurutnya lagi, dia sungguh terkejut dengan kehadiran beberapa wartawan hiburan pada majlis tersebut kerana Datuk S bukan artis.

“Kemudiannya apabila wartawan hiburan mendakwa mereka dijemput ke majlis itu, saya rasa agak kecewa tetapi saya menghormati Datuk S kerana itu majlis beliau,” katanya.

Powered by Kosmo

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: