Norman Dan Wanita Ranggi

19 Oct


NORMAN KRU

ENTAH kenapa tapi rezeki mata Diva akhir-akhir ini berada di tempat makan. Bukanlah nak menyibuk tapi memang Diva selalu terserempak dengan pasangan bercinta di restoran.

Baru-baru ini Diva bersenang lenang di sebuah restoran terkenal di tengah kota Kuala Lumpur, tiba-tiba Diva nampak sebuah kereta mewah sedang parkir di depan restoran tersebut. Disebabkan kereta mewah, semua mata tertumpu akan kereta berwarna hitam tersebut. Apa lagi, nak tengok tuan empunyalah kan.

Sebaik sahaja empunya badan keluar, ada yang tersenyum sebab kenal sangat dengan tuan kereta tersebut. Keluar dengan wajah diukur senyuman girang, Norman ditemani oleh seorang wanita ranggi berbaju serba hitam. Sedondon dengan Norman dan kereta. Wah gitu. Cantik dan muda juga wanita yang menemani Norman tersebut. Berambut pendek dan berseluar skinny, fashionable lah dilihat.

Mereka terus menuju ke dalam restoran. Mungkin tidak mahu dilihat ramai. Maklumlah Norman KRU, siapalah tak kenal. Cuma Diva tertanya juga, siapa agaknya rakan yang menemani. Adakah si pencuri hati?


Diva: Ranggi tapi sopan.

Kosmo

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: