Lopez Bercerai Hari Valentine?

6 Jan


FOTO Jennifer Lopez dan Marc Anthony di San Juan, Puerto Rico yang dirakam Jumaat lepas.

JENNIFER LOPEZ dan suaminya, Marc Anthony baru sahaja muncul bersama pada satu majlis umum di San Juan, Puerto Rico, Jumaat lepas dan foto-foto kemesraan mereka pada acara tersebut telah tersebar ke serata dunia.

Namun, itu belum cukup menjadi bahan bukti untuk memusnahkan gosip yang bertiup kencang mengatakan rumah tangga mereka sedang bergolak.

Malah, pasangan itu dikatakan bakal berpisah sejurus menjelang Hari Valentine atau Hari Kekasih yang diraikan setiap tahun pada 14 Februari.

Khabar angin mengenai pergolakan rumah tangga Jennifer dan Anthony mulai tercetus sebaik Jennifer dirakam tidak menyarungkan cincin perkahwinann pada satu majlis tayangan perdana Disember lepas, sedangkan beberapa bulan sebelum itu iaitu pada Oktober, pasangan itu baharu sahaja memperbaharui semula ikrar perkahwinan mereka.

Biarpun jurucakap mereka menafikan mengenai gosip tersebut, namun akhbar New York Daily melaporkan bahawa perpisahan Jennifer dan Anthony bakal menjadi kenyataan.

“Marc dan Jennifer merancang untuk berpisah sebaik selesai persembahan konsert Marc di Madison Square Garden di New York pada 14 Februari depan,” ujar satu sumber kepada akhbar tersebut.

Tambahnya, “Jennifer bakal berduet bersama Marc dan kemudian mengumumkan perpisahan mereka di hadapan peminat. Mereka mahu melakukannya secara profesional.”

Lopez dan Anthony yang memiliki dua anak berusia 10 bulan, Max dan Emme, berkahwin pada Jun, 2004.

Kosmo

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: