Drew Barrymore Terus Bersama Charlie'S Angels

31 Jan


BARRYMORE (kanan) bersama Diaz dan Liu (kiri) dalam Charlie’s Angels Full Throttle.

LONDON: Aktres terkenal Amerika Syarikat, Drew Barrymore memperkuatkan khabar angin bahawa filem ketiga Charlie’s Angels mungkin dibuat selepas mengakui dia sedia terbabit jika ia menjadi kenyataan.

“Saya memang suka jika ia (Charlie’s Angels 3) dijalankan. Filem sebegini mungkin agak rumit tetapi menyeronokkan,” lapor The Sun yang memetik Barrymore, 33, sebagai berkata.

Dia berganding dengan Cameron Diaz dan Lucy Liu dalam dua filem berkenaan sebelum ini yang meraih lebih AS$400 juta (RM1.3 bilion) kutipan di seluruh dunia.

Charlie’s Angels bermula sebagai siri televisyen pada 1970-an sebelum ia difilemkan pada 2000. Barrymore, Diaz dan Liu sekali lagi terbabit dalam filem itu pada 2003 berjudul Charlie’s Angels: Full Throttle yang turut dibintangi Demi Moore.

Selain itu, ada laporan mengatakan dalam filem ketiga, seorang aktres baru akan muncul.

Khabar angin menyatakan, Penelope Cruz mungkin menjadi aktres keempat selepas Barrymore secara terbuka mengakui kagum dengan pelakon Sepanyol itu.

Pada masa sama, laporan lain pula mengatakan Barrymore dan Diaz semakin tidak rapat malah tidak bertegur sapa ketika menghadiri parti anugerah ‘Golden Globes’ baru-baru in, kata sumber kepada majalah OK.

“Di majlis itu, Drew lalu dekat Cameron dan tidak langsung memandangnya. Memang ketara mereka bukan lagi rakan rapat,” kata sumber itu.

Satu lagi sumber rapat Diaz pula memaklumkan bahawa aktres berkenaan berubah sejak bapanya meninggal dunia.

“Dia sudah berubah menjadi seorang yang lebih serius. Drew boleh berjenaka begitu saja tetapi Cameron tidak lagi begitu,” katanya. – Agensi

Berita Harian

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: