Rihanna Kembali Kepada Kekasih

2 Mar


RIHANNA bersama Chris Brown.

NEW YORK: Pakar keganasan domestik hairan – tetapi tidak terkejut – selepas mengetahui penyanyi Rihanna kembali ke pangkuan kekasihnya, Chris Brown, tidak lama selepas dipercayai menjadi mangsa dera bintang R&B itu.

Brown, 19, yang ditangkap kerana menyerang penyanyi ‘Umbrella’ berusia 21 tahun itu, didakwa dengan membuat ancaman jenayah berikutan serangan ke atas Rihanna selepas parti menjelang anugerah Grammy pada 8 Februari lalu.

Sejak kejadian itu, Brown dilaporkan cuba memenangi semula hati penyanyi kelahiran Barbados itu dengan menghujani Rihanna dengan hadiah mahal. Brown juga menelefon Rihanna pada sambutan hari jadi ke-21 penyanyi itu untuk meminta maaf.

Berikutan serangan itu, Rihanna membatalkan sambutan hari jadi yang dirancang di New York dan menangguhkan konsert luar negara.

Kini, pakar bimbang mesej yang diberi kepada peminat Rihanna, lapor akhbar The New York Daily News.

“Memang masuk akal Rihanna akan kembali kepada Brown. Realitinya ialah apabila anda menjalin hubungan intim dengan seseorang, anda cenderung memberikan dia peluang,” kata pengarah projek keganasan domestik di Pusat Keadilan Bandar Manhattan, Madeline Garcia Bigelow. – Agensi

Berita Harian

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: