Dua Jennifer Bermasam Muka

27 Apr


Jennifer Lopez (kiri) dan Jennifer Aniston

LOS ANGELES: Dua aktres terkemuka Hollywood yang berkongsi nama depan sama, Jennifer Lopez dan Jennifer Aniston, dilaporkan bermasam muka gara-gara plot filem hampir serupa yang bakal dilakonkan kedua-duanya.

Malah Lopez yang dikenali dengan gelaran JLo bertindak lebih berani menuduh aktres kesayangan Amerika Syarikat itu mencuri plot filem yang menandakan kepulangan semula bintang berdarah Latin itu ke dunia perfileman.

Selepas memberi tumpuan kepada karier muzik dan menjadi ibu, JLo, berhasrat untuk kembali ke layar perak dengan filem Plan B, berkisar mengenai seorang wanita yang cuba hamil.

Bagaimanapun, pelakon itu dilaporkan amat marah dengan hakikat bintang sitkom Friends itu mencuri ideanya untuk membintangi filem hampir serupa bertajuk The Baster.

Pergaduhan dua Jennifer itu seakan tidak boleh dielakkan kerana JLo juga dikatakan bimbang filem dibintangi Aniston akan membayangi filemnya.

“JLo tidak mahu Aniston membayanginya. Memang wujud ketegangan dengan JLo menuduh Jennifer mencuri ideanya,” kata sumber.

Dalam perkembangan lain, JLo memberitahu penonton rancangan Good Morning America anak lelakinya, Max, memang lasak dan suka berlari sedangkan kembarnya, Emme, cenderung berhati-hati.

Kedua-dua bayi kembar berusia 14 bulan itu juga sudah mempunyai perkataan kegemaran di kalangan perbendaharaan kata terhad iaitu mama.

“Ada dada, ada mama. Mama apabila mereka mahukan sesuatu, dada pula untuk gembira sepanjang hari,” katanya. -Agensi

Berita Harian

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: