Emillia Contessa Promo Akhir Sebuah Impian

25 Nov

Ditulis oleh Rosli Manah
  
  

Ingat tak dengan filem Akhir Sebuah Impian lakonan Broery Marantika dan Emellia Contessa pada tahun 1973? Ia sebuah filem hebat. Filem ini masih jadi sebutan. Sementelah memuatkan lagu-lagu evergreen.

Sebab itulah ada usaha Life Records memasarkan DVD filem tersebut. Sekarang sudah dipasarkan di Singapura dan akan menyusul pasaran di Malaysia selepas ini.

Pelakon utamanya Emillia Contessa akan hadir ke Singapura bagi mempromosikan DVD tersebut pada 26 Disember ini. Sesi bertemu peminat itu diadakan di Hall 4, Singapore Expo. Ada juga majlis istimewa sempena kedatangan penyanyi dan pelakon popular itu.

Siapa sangka filem era 1970-an masih ada pasaran sehingga hari ini. Sememangnya filem itu sangat berjaya semasa ditayangkan dulu. Pasti ramai yang  sudah menontonya di kaca TV ataupun VCD cetak rompak yang berleluasa.

Menyedari filem itu masih ada sambutan, syarikat tersebut sanggup mencuba nasib memasarkannya. Filem itu menjadi pemula dan sekiranya ada permintaan terhadap filem lain pasti mereka akan meneruskannya.

Mangga Online

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: