Tiada Masa Di Bilik Mandi

18 Dec

BAHAGIA...Angelina dan Pitt kini giat berlatih yoga untuk memantapkan stamina sebelum melangsungkan perkahwinan.

BAHAGIA…Angelina dan Pitt kini giat berlatih yoga untuk memantapkan stamina sebelum melangsungkan perkahwinan.

LEBIH lima tahun menjalin kasih, pasangan aktres jelita, Angelina Jolie dan aktor kacak Hollywood, Brat Pitt cukup bahagia di samping cahaya mata. Apatah lagi, tiga daripada enam anak kecil itu zuriat kandung mereka hasil hubungan intim dijalin.

Kini, selain karier lakonan tumpuan Angelina mahupun Pitt pastinya ke arah membesarkan Maddox, 9; Pax, 7; Zahara, 5;, Shiloh, 4, serta pasangan kembar
Knox dan Vivienne, 2. Bagi mereka, kegembiraan anak adalah perkara yang paling utama.

Malah, Angelina atau nama sebenarnya, Angelina Jolie Voight, 35, tanpa berselindung mengakui ada kalanya dia tiada masa untuk mandi kerana terlalu sibuk menguruskan anak. Begitu juga, Angelina terikat dengan jadual yang padat.

Dalam temu ramah bersamanya ketika hadir pada majlis tayangan perdana filem The Tourist di London, baru-baru ini. Angelina berkata, dia seorang ibu yang sangat sibuk. Bukan saja memberi fokus kepada keluarga, tetapi pada masa sama aktif berlakon filem.

“Setiap hari, saya tiada masa kosong dan semuanya terisi dengan pelbagai aktiviti seni. Jika berada di rumah pula, setiap saat itu lebih kepada perhatian untuk anak. Jadi, saya memang tidak berpeluang habiskan banyak masa di bilik mandi.

“Ada ketikanya, saya teringin mandi sambil berehat-rehat di dalam bilik mandi. Namun, apakan daya anak lebih memerlukan saya bersama mereka. Apapun, saya sendiri tidak pernah berasa penat melayan apa saja kerenah anak.

“Beginilah hidup jika memiliki ramai anak. Namun, saya tidak kesal dan jujurnya di hati ini masih ada keinginan untuk menambah bilangan anak. Realitinya, saya sentiasa gembira melalui banyak pengalaman hebat untuk menjadi ibu yang baik,” katanya.

Angelina berkata, perjalanan kehidupannya kini lebih bermakna berbanding ketika bersendirian dulu. Bahkan, baginya kehadiran anak kecil dalam hidup seorang wanita dewasa adalah normal kerana ia melambangkan kematangan fikiran dalam mengurus keluarga.

Menurut bintang ternama kelahiran Amerika Syarikat ini, dia juga tak pernah bimbang jika dia perlu menghabiskan masanya dengan anak saja. Ujarnya, menjadi tanggungjawab dia dan Pitt, 46, mempertahankan kasih sayang dibina.

Rancang perkahwinan ikut adat India

SIBUK membuat perancangan perkahwinan mereka, pasangan sejoli Angelina dan Pitt dimaklumkan berkunjung di Mumbai, India baru-baru ini. Khabarnya, mereka berminat mengadakan majlis perkahwinan mengikut cara masyarakat India.

Apapun, perkahwinan mengikut adat masyarakat Hindu bukanlah asing dalam kalangan bintang terkenal Hollywood. Kisah terbaru dan masih hangat lagi, sudah tentu perkahwinan bintang sensasi, Katie Perry dan Russell Brand yang memilih adat Hindu.

Namun, Angelina dan Pitt dikatakan merancang mengadakan majlis perkahwinan mereka mengikut cara masyarakat Rajasthan pada tahun baru ini. Mengikut cerita yang disampaikan sumber, pasangan itu kini giat berlatih yoga untuk memantapkan stamina.

Bahkan, aktiviti yoga itu juga dikatakan membantu mengukuhkan kekuatan dalam perhubungan Angelina dan Pitt.

Adat perkahwinan masyarakat Rajasthan menjadi pilihan kebanyakan selebriti terkenal antarabangsa termasuk Elizabeth Hurley dan pasangannya, Arun Nayyar; Vikram Chatwal/ Priya Sachdev dan Raveena Tandon/ Anil Thadani.

The Tourist gandingan bersama Johnny Depp

LIGAT dengan aktiviti promosi filem baru lakonan

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: