Jee Peminat Motosikal Besar

26 Dec

SETIAP artis memiliki hobi tersendiri untuk rileks dan beriadah.
Bagi Fauziah Latiff atau lebih dikenali sebagai Jee, susuk fizikalnya yang langsing itu tidak pernah menghalangnya untuk menunggang motosikal berkuasa tinggi yang menjadi hobinya sejak tiga tahun lalu.

Ketika ditemui di Putrajaya, baru-baru ini, Jee, 40, akui sangat meminati dunia motosikal kerana ia memberinya peluang menjelajah ke banyak lokasi menarik bersama kawan-kawan.

Kata Jee, menunggang motosikal antara cara riadah terbaik bagi bersosial sambil menimba pengalaman mencari rakan baru yang berkongsi minat serupa.

“Aktiviti ini Jee buat setiap kali ada kelapangan terutama pada hujung minggu atau ketika tiada komitmen menjalani penggambaran.


“Setakat ini banyak tempat sudah Jee jelajah sama ada perjalanan balik hari atau bermalam di satu-satu tempat bersama kawan-kawan.


“Kami selalu mengadakan aktiviti riadah ini untuk bertanya khabar antara satu sama lain melalui aktiviti bermotosikal. Ada masa

Advertisements

One Response to “Jee Peminat Motosikal Besar”

  1. Yatie August 6, 2011 at 6:44 pm #

    Hi..

    Saya baru sahaja menonton Ketuk-Ketuk Ramadan dimana Fauziah Latiff adalah selebriti hos memasak pada episod itu. Saya kagum dan gembira akan hobi riding fauziah latiff kerana saya juga amat gemar menaiki motor untuk pergi ke mana saja.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: